Shoyu omáčka sójová - Sunfood

 
Prvýkrát sa omáčka dostala do Európy s holandskými obchodníkmi z Nagasaki v 16. storočí. Ozimný jačmeň so sójou bez GMO, morskou soľou a koji sa nafermentujú a následne sa varia. Zmes sa dá do cedrových sudov, kde fermentuje 18 mesiacov alebo aspoň dve letá. Omáčka je následne cedená cez...
Jednotková cena od 0,84 € / 100 ml
od 2,90 €
Značka Sunfood
Kategória Omáčky, kečupy, horčice
Zvoľte variant
objem: 175ml Skladom 2,90 €
   
objem: 300ml Skladom 3,90 €
   
objem: 700ml Skladom 5,90 €
   
 
DETAIL

  • prvýkrát sa omáčka dostala do Európy s holandskými obchodníkmi z Nagasaki v 16. storočí
  • ozimný jačmeň so sójou bez GMO, morskou soľou a koji sa nafermentujú a následne sa varia
  • zmes sa dá do cedrových sudov, kde fermentuje 18 mesiacov alebo aspoň dve letá
  • omáčka je následne cedená cez plátno a plnená do fliaš
  • vychutnajte si skutočnú piatu chuť UMAMI 
 
ZLOŽENIE

sójové bôby, pšenica, morská soľ, koji
  
 
POUŽITIE

na zeleninu, mäso, do japonských polievok a suši
 
uchovávajte v chlade a tme 
 
Pôvod: JAPONSKO
 
 
 
 
Druh výrobku Omáčka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Cookies používame, aby sa vám u nás dobre nakupovalo.