⭐⭐⭐⭐⭐ Zväčšiť
 

Miso mugi jačmenné BIO - 200g - Natural Jihlava

 

Miso mugi jačmenné je pasta na ochutenie japonskej polievky miso alebo je používaná ako tekutá korenina. Miso mugi jačmenné sa vyrába zaťažením pasty v sudoch a následnou fermentáciou po dobu max. 3 rokov. Miso mugi jačmenné obsahuje množstvo enzýmov a mikroorganizmov, ktoré napomáhajú tráveniu a pomáhajú budovať zdravú črevnú flóru. Miso mugi jačmenné obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú pri kvalitnom trávení a nezaťažujú ho. Miso jačmenné je stredne hnedé miso vyrábané zo sóje a jačmeňa. Je krémové  a menej slané asi 9,5% soli. Na chutnú polievku Miso budete potrebovať teplú vodu asi 70st. kúsky jemného tofu a riasy.

Dostupnosť Skladom
Jednotková cena 2 € / 100 g
3,99 €
   
Značka Natural Jihlava
Kategória Tekuté ochucovadlá
 
DETAIL

  • miso je pasta na ochutenie japonskej polievky miso alebo je používaná ako tekutá korenina
  • vyrába sa zaťažením pasty v sudoch a následnou fermentáciou po dobu 3 rokov
  • miso obsahuje množstvo enzýmov a mikroorganizmov, ktoré napomáhajú tráveniu a pomáhajú budovať zdravú črevnú flóru 
  • enzýmy v misu pomáhajú pri trávení bielkovín a škrobov v zrnách fazule a v zelenine
  • produkt nie je geneticky modifikovaný  
 
ZLOŽENIE

sójové bôby*, voda, jačmeň*, nerafinovaná morská soľ, fermentačné činidlo - produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
 
 
 
 
POUŽITIE

pastu nevarte, aby ste nezničili enzýmy, stačí pridať do teplého vývaru alebo vody do 40 stupňov  
 
 
Pôvod: JAPONSKO
 
 
fermentacia miso v kadiach
 
 
Hmotnosť 0.33 kg
Druh výrobku Miso
Kvalita BIO, Organic
Značka Natural Jihlava

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Cookies používame, aby sa vám u nás dobre nakupovalo.