Múka Natural Jihlava

 
0
101010
Značky
 
 
 
 
 
 
 
Darček pre
Druh výrobku
Kvalita
Produkt s obsahom
Zdravotný problém
Značka

Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom

     
  • Kvások ražný sušený BIO - 30g - Natural Jihlava ⭐⭐⭐⭐⭐ 235
    Kvások ražný sušený BIO - 30g - Natural Jihlava
    Skladom
    Kvások ražný sušený Natural Jihlava funguje rovnako ako klasické droždie - má vyšší obsah vlákniny a je aj ľahšie stráviteľný. Kvások ražný sušený robí chlieb krásne nadýchaným. Kvások ražný sušený je určený na pečenie domáceho chleba s dlhšou dobou čerstvosti. Kvások ražný sušený vám vystačí na...

    1 € / ks
       
  • Kypriaci prášok vínny kameň BIO - 40g - Natural Jihlava ⭐⭐⭐⭐⭐ 122
    Kypriaci prášok vínny kameň BIO - 40g - Natural Jihlava
    Skladom

    Kypriaci prášok vínny kameň Natural Jihlava vzniká pri kvasení vína v sudoch. Kypriaci prášok vínny kameň je výborná alternatíva ku klasickému kypriacemu prášku. Zvlášť dobre sa Kypriaci prášok vínny kameň chová so špaldovou múkou. Kypriaci prášok vínny kameň neobsahuje fosfáty a je v bio kvalite. Kypriaci prášok vínny kameň môžete použiť všade tam, kde klasický kypriaci prášok, čiže do pečenia, ...


    0,90 € / ks
       
  • miso ryzove pangreen Akcia ⭐⭐⭐⭐⭐ 548
    Miso genmai z hnedej ryže BIO - 200g - Natural Jihlava
    Skladom

    Miso genmai z hnedej ryže Muso je pasta na ochutenie japonskej polievky miso alebo je používaná ako tekutá korenina. Miso genmai z hnedej ryže sa vyrába zaťažením pasty v sudoch a následnou fermentáciou po dobu max. 3 rokov. Miso genmai z hnedej ryže obsahuje množstvo enzýmov a mikroorganizmov, ktoré napomáhajú tráveniu a pomáhajú budovať zdravú črevnú flóru. Miso genmai z hnedej ryže obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú pri fermentácii. Genmai miso – je stredne hnedé miso vyrobené zo sóje a nelúpanej ryže. Je to najpredávanejšie a najobľúbenejšie miso. Zemité a výrazné tak akurát, a preto je ideálne pre začiatočníkov. Je štandardne slané (10,3 % soli). K príprave Miso polievky budete potrebovať aj riasy.

    5,99 € (–25 %)
    4,49 € / ks
       
  •  
  • sietovka pangreen Novinka ⭐⭐⭐⭐⭐ 1555
    Sieťovka taška oranžová pružná
    Skladom

    Túto sieťovku netreba dlho predstavovať. Legendárna, praktická taška skvelo nielen vyzerá, ale je aj skladná a ekologická!

    Sieťovka sa vďaka svojim rozmerom vojde do každej kabelky. Štýlovú sieťovku využijete na všetky nákupy, či do obchodu, alebo na trh do mesta ako poriadny hipster.

    Sieťovka sa prispôsobí každému nákladu a po vybratí vecí, alebo nákupu ju možno opäť zbaliť do malej guličky a schovať do vrecka, alebo kabelky.

     


    1,99 € / ks
       
  • tamari(1Tamari sójová omáčka bez lepku - Natural Jihlava ⭐⭐⭐⭐⭐ 1830
    Tamari sójová omáčka bez lepku - Natural Jihlava
    Skladom

    Tamari omáčka sójová Sunfood sa vyrába zo sójových bôbov a morskej soli niekoľkomesačnou fermentáciou v drevených sudoch. Tamari omáčka sójová je obzvlášť vhodná pre ľudí, ktorí netolerujú pšenicu. Tamari omáčka sójová vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa. Tamari omáčka sójová má ešte výdatnejšiu chuť ako Shoyu. Tamari omáčka sójová je vhodná pre...


    od 3,49 € / ks
  • Umeboshi slivky 1089
    Umeboshi slivky - 100g - Natural Jihlava
    Skladom

    Umeboshi slivky sú vlastne odroda marhule. Umeboshi slivky sú červené práve vďaka použitiu shiro listov. Proces nakladania je jednoduchý, ale trvá niekoľko mesiacov. Po umytí a osušení práve nazbieraného ovocia, ktoré sa v tejto oblasti Japonska zberá zvyčajne niekedy v júni, lieči slivky v malých dávkach morskou soľou. Slivky začnú vypúšťať tekutinu z ovocia a niekoľko dní sa ešte sušia na priamom slnku. Pridá sa širo, ktoré dodá nálevu krásnu kardinálnu farbu a ľahkú bylinno-kvetinovú arómu. Ešte sa nechajú pár mesiacov zrieť. Pri správnom skladovaní na chladnom a tmavom mieste je ich trvanlivosť až tri roky.


    5,99 € / ks
       
  •  
  • Umeboshi slivky 5122
    Umeboshi slivky - 200g - Natural Jihlava
    Skladom

    Umeboshi slivky sú vlastne odroda marhule. Umeboshi slivky sú červené práve vďaka použitiu shiro listov. Proces nakladania je jednoduchý, ale trvá niekoľko mesiacov. Po umytí a osušení práve nazbieraného ovocia, ktoré sa v tejto oblasti Japonska zberá zvyčajne niekedy v júni, lieči slivky v malých dávkach morskou soľou. Slivky začnú vypúšťať tekutinu z ovocia a niekoľko dní sa ešte sušia na priamom slnku. Pridá sa širo, ktoré dodá nálevu krásnu kardinálnu farbu a ľahkú bylinno-kvetinovú arómu. Ešte sa nechajú pár mesiacov zrieť. Pri správnom skladovaní na chladnom a tmavom mieste je ich trvanlivosť až tri roky.


    9,99 € / ks
       

Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom