Sanchon

 
3
4134
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Darček pre
Druh výrobku
Kvalita
Produkt s obsahom
Zdravotný problém
Značka
     
  • habanero chilli omacka Novinka Kód: 1634
    Habanero Red chilli omáčka - 140ml - Sanchon
    Skladom

    Habanero Red chilli výlisok má mierny nástu chuti do dlhého záveru. Mierna povaha Habanero Red chilli výlisok je skutočne pre každého.

    Čo je najlepšie piť na ochladenie úst pri pálení chilli?
    Mliečne výrobky vás ochladia najlepšie po konzumácii chilli, pretože obsahujú kazeín mliečnu bielkovinu, ktorá znižuje citlivosť receptorov chuti na jazyku a v ústach. Dajte si teda pohár mlieka. 
     
    Aké chilli páli viac - sušené alebo čerstvé? 
    Na to nie je jasná odpoveď. Jasný je len výsledný rozdiel v chuti. Niekedy vzniká silnejšia pálivosť sušením. Ak ale máte čerstvé chilli, určite ho nezamieňajte za sušené. 
     
    Prečo chilli páli? 
    Chilli páli vďaka oleju, ktorý je obsiahnutý v semienkach a rebrách papriky, ide o kapsaicín. Kapsaicín pôsobí na nervové zakončenia v ústach a na koži, preto máme pocit pálenia. 
     
    Podľa čoho sa meria pálivosť chilli?
    Existuje stupnica Scoville heat unit teda SHU - stupnica podľa pána Willbura I.Scovillea. Ustanovil ju v roku 1912, avšak je pomerne nepresná, keďže jednotky a pálivosť sa riadia podľa odborníkov na chilli. Teda pálivosť ustanoví komisia, ktorá prechutnáva chilli. Každý človek má inú mieru pálivosti, preto ľudí nahradil vysokotlaký tekutý chromatograf na presné meranie. 

    3,80 € / ks
       
    Značka: Sanchon

Stránka 1 z 1 - 1 položiek celkom

Cookies používame, aby sa vám u nás dobre nakupovalo.