Natto natural BIO - 150g - Sunfood

1 hodnotenie
 
Dostupnosť Skladom
Jednotková cena 1,33 € / 100 g
2 €
   
Značka Sunfood
Kategória Chladené výrobky
 
DETAIL

  • firma Sunfood sa venuje výrobe chladených výrobkov ako tofu, tempeh, seitan a ďalšie od roku 1992
  • výrobky Sunfood neobsahujú žiadne živočíšne tuky, vajcia, mlieko, mäso, rafinovaný cukor, med, ani chemické a konzervačné činidlá
  • ich zloženie je vhodné ako pred deti, tak i pre dospelých, staršiu generáciu, či vrcholových športovcov - firma nepoužíva geneticky modifikované suroviny v žiadnom zo svojich výrobkov
  • všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín, zodpovedajú makrobiotickým a vegetariánskym zásadám stravovania, dôraz je kladený na vysokú kvalitu
  • natto je vynikajúcim zdrojom probiotických kultúr - vďaka fermentovaným sójovým bôbom
  • chladené výrobky máme v ponuke zatiaľ iba na osobný odber
 
ZLOŽENIE

je vyrobený fermentáciou sóje a štartovacej kultúry
 

 

Pôvod: Česká republika

Hmotnosť 0.15 kg
Druh výrobku Natto
Kvalita BIO / Organic

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
5,0 1 hodnotenie
Pridať hodnotenie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
R Avatar autora | 19.3.2019
Super matroš. Konkrétne tento typ od Sunfoodu používam už 5 rokov. Škoda len, že toto je jediný eshop, kde sa dá zohnať na celom východe, čo je dosť smutné na rozdiel od bravčového údeného. Možno bôby v tomto Natte sú trochu tvrdšie na zub, keď si fermentujem doma, tak robím viac do mäkka. Podobne ako s chlebom, domáci je domáci, no toto je hotové a nie je s tým babračka. Nafermentované je celkom kvalitne, vlákna ťahajú 1,5m v pohode, čo je dobrým znakom fermentácie Bacillus subtilis. Odporúčam každému, kto buď chce len vyskúšať alebo použiť namiesto liekov ako K2(kosti, kardio), Nattokináza (ako prevenciu trombov, mŕtvici), podporiť apoptózu rakovinových buniek, napnúť pleť - oddialiť vrásky alebo len na predĺženie života ako to robia Japonci. Konzumovať Natto je lepšie, ako užívať z neho len izoláty K2 vitamín alebo Nattokinázu, lebo pri konzumácii Natta pôsobia synergicky. Zvyknem ho konzumovať s hocijakým jedlom. Keď sa zmontuje s iným jedlom, podporí trávenie, lebo je to fermentovaná vec. Kto má problém s jeho chuťou, môže dochutiť s omáčkou Tamari (fermentovaná sójová om.) a Neri Karashi (tuk, horčica, čili). Natto sa dá celkom dobre mraziť, takže sa dá nakúpiť do zásoby, potom vybrať do chladničky a aj týždeň doň chodiť. Inak okolo 14 dní vydrží v chladničke. Odporúčam začať s 1 kopcovitou ČL (10g) denne, postupne na 3 - 5 denne, no tiež to potom nepreháňať.
 
Objednávky expedujeme najskôr 29.7. 2019 - máme dovolenku. Pekné leto prajeme.