Tekuté ochucovadlá

 

Najpredávanejšie

2
101210
Značky
Druh výrobku
Kvalita
Značka

Stránka 1 z 1 - 6 položiek celkom

     
  • Horčica hrubozrnná BIO - 200g - Emile Noël ⭐⭐⭐⭐⭐ Kód: 323
    Horčica hrubozrnná BIO - 200g - Emile Noël
    Skladom
    Horčia hrubozrnná Emile Noël - firma sa už 80 rokov zameriava na výrobu a predaj olejov a octov z ekologicky pestovaných surovín. Horčia hrubozrnná má výraznú chuť a vôňu. Horčia hrubozrnná neobsahuje umelé prísady, je vyrobená podľa klasickej receptúry, iba s pridaním octa a morskej soli. Horčia hrubozrnná sa môže používať samostatne alebo s ňou ochutiť...

    3,90 € / ks
       
    Značka: Emile Noël
  • miso ryzove pangreen ⭐⭐⭐⭐⭐ Kód: 548
    Miso genmai z hnedej ryže BIO - 200g - Natural Jihlava
    Skladom

    Miso genmai z hnedej ryže Muso je pasta na ochutenie japonskej polievky miso alebo je používaná ako tekutá korenina. Miso genmai z hnedej ryže sa vyrába zaťažením pasty v sudoch a následnou fermentáciou po dobu max. 3 rokov. Miso genmai z hnedej ryže obsahuje množstvo enzýmov a mikroorganizmov, ktoré napomáhajú tráveniu a pomáhajú budovať zdravú črevnú flóru. Miso genmai z hnedej ryže obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú pri fermentácii. Genmai miso – je stredne hnedé miso vyrobené zo sóje a nelúpanej ryže. Je to najpredávanejšie a najobľúbenejšie miso. Zemité a výrazné tak akurát, a preto je ideálne pre začiatočníkov. Je štandardne slané (10,3 % soli). K príprave Miso polievky budete potrebovať aj riasy.


    4,49 € / ks
       
    Značka: Natural Jihlava
  • Shoyu omáčka sójová - Sunfood ⭐⭐⭐⭐⭐ Kód: 765
    Shoyu omáčka sójová - 220ml - Natural Jihlava
    Skladom

    Prvýkrát sa omáčka dostala do Európy s holandskými obchodníkmi z Nagasaki v 16. storočí. Ozimný jačmeň so sójou bez GMO, morskou soľou a koji sa nafermentujú a následne sa varia. Zmes sa dá do cedrových sudov, kde fermentuje 18 mesiacov alebo aspoň dve letá. Omáčka je následne cedená cez...


    4,99 € / ks
       
    Značka: Natural Jihlava
  •  
  • Sójová omáčka - 150ml - Natural Jihlava Novinka Kód: 464
    Sójová omáčka - 150ml - Natural Jihlava
    Skladom

    Prvýkrát sa omáčka dostala do Európy s holandskými obchodníkmi z Nagasaki v 16. storočí. Ozimný jačmeň so sójou bez GMO, morskou soľou a koji sa nafermentujú a následne sa varia. Zmes sa dá do cedrových sudov, kde fermentuje 18 mesiacov alebo aspoň dve letá. Omáčka je následne cedená cez...


    2,69 € / ks
       
    Značka: Natural Jihlava
  • tamari(1Tamari sójová omáčka bez lepku - Natural Jihlava ⭐⭐⭐⭐⭐ Kód: 1830
    Tamari sójová omáčka bez lepku - Natural Jihlava
    Skladom

    Tamari omáčka sójová Sunfood sa vyrába zo sójových bôbov a morskej soli niekoľkomesačnou fermentáciou v drevených sudoch. Tamari omáčka sójová je obzvlášť vhodná pre ľudí, ktorí netolerujú pšenicu. Tamari omáčka sójová vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa. Tamari omáčka sójová má ešte výdatnejšiu chuť ako Shoyu. Tamari omáčka sójová je vhodná pre...


    od 3,49 € / ks
    Značka: Natural Jihlava
  • Umeboshi slivky Kód: 5122
    Umeboshi slivky - 200g - Natural Jihlava
    Skladom

    Umeboshi slivky sú vlastne odroda marhule. Umeboshi slivky sú červené práve vďaka použitiu shiro listov. Proces nakladania je jednoduchý, ale trvá niekoľko mesiacov. Po umytí a osušení práve nazbieraného ovocia, ktoré sa v tejto oblasti Japonska zberá zvyčajne niekedy v júni, lieči slivky v malých dávkach morskou soľou. Slivky začnú vypúšťať tekutinu z ovocia a niekoľko dní sa ešte sušia na priamom slnku. Pridá sa širo, ktoré dodá nálevu krásnu kardinálnu farbu a ľahkú bylinno-kvetinovú arómu. Ešte sa nechajú pár mesiacov zrieť. Pri správnom skladovaní na chladnom a tmavom mieste je ich trvanlivosť až tri roky.


    9,99 € / ks
       
    Značka: Natural Jihlava

Stránka 1 z 1 - 6 položiek celkom

Cookies používame, aby sa vám u nás dobre nakupovalo.